vineri, 6 octombrie 2017

Pregatiri pentru FelixOpel Fest 2017, editia a XI-a


Daca secolul XX a fost secolul vitezei, ce sa mai spunem despre secolul XXI ? Totul pare a fi pe FFW.
Da, pregatirile pentru o noua editie a intalnirii ntionale a pasionatilor Opel din Romania sunt in toi.
Da, urmeaza editia a XI-a. Si se anunta una deosebita.
Cand? In perioada 12-15 octombrie 2017.
Unde? In Oradea si Baile Felix.
De ce o sa fie una deosebita? Pai, asteptam aproximativ 100 de Opeluri. De la masini clasice, la cea mai noua Insignia Grand Sport 2017. De la masini de strada, la masini de show sau de competitii. 
Ce este comun acestor masini? Faptul ca pentru proprietarii lor, fiecare dinte ele reprezinta "cea mai tare masina din lume". Si totodata, faptul  ca ele ne-au adus in aceasta comunitate, in aceasta familie.
De unde vin aceste masini? Ele vin din 18 judete ale Romaniei. Am atasat o fotografie sugestiva. Am postat cate un mic nufar pe fiecare judet al Romaniei din care avem reprezentanti.
Cati oameni participa la eveniment? Pana acum avem inscrisi peste 230 de participanti, din trei generatii. De la nepoti la bunici. Ce poate fi mai frumos?
Ce ne propunem sa facem?
In primul rand, sa ne revedem, sa admiram masinile, sa facem schimb de experienta. Sa socializam. Sa profitam de apa termala de la Baile Felix. Sa vizitam Oradea, un oras care infloreste pe zi ce trece.
Sa facem o sigla Opel din toate masinile participante la eveniment. Sa ne intrecem in tot felul de competitii. 
Ce competitii?
Pai, traditionalul concurs de indemanare, unde concurentii o sa trebuiasca sa efectueze o multime de manevre in cel mai scurt timp.
Concursul "Limbo Opel Car", unde scopul este sa desemnam cea mai joasa masina Opel de la event.  Amuzamentul consta in a incarca cat mai multe persoane in masina pentru a-i mari greutatea, astfel incat sa se obtina cea mai mica inaltime.
Concursul "Airride Battle". Ce facem aici? Pai cateva masini cu suspensie pe perne de aer, vor "dansa" pe un fond muzical, in aplauzele participantilor la Fest. Asta, in duel 1 la 1. Castigatorul se desemneaza pe baza de aplauze.
Concursul "Exhaust Power". Vom masura forta gazelor de esapament. Cum? Fiti pe faza.
Concursuri de frumusete. Evident, ale Opelurilor noastre, doar ele sunt vedetele. Vom vota si premia cele mai frumoase masini. Interior, exterior, roti. Si evident. The One And Only, "FelixOpel Car 2017".
La urma, dar poate cea mai la sufletul tuturor, este desemnarea celui mai merituos pasionat opelist de la event. "Best Opel Spirit 2017". Mai este nevoie de explicatii? Cred ca nu.
Si daca tot avem atatea activitati, sigur o sa ni se faca foame. Si cu ce am putea potoli mai bine foamea decat cu un delicios bogracs? Si evident, o clisa fripta, cu paine, ceapa si ardei, ca la Bihor. Inchideti gura, ca va ploua in ea.
Ca sa ne pregatim de baia termala nocturna, la cina festiva de sambata seara o sa avem un imens si delicios tort tematic. Care tema? Evident, masinile Opel.
Deci, se anunta distractie maxima. Fiti cu ochii pe noi. Pe toate canalele media.Presa, radio, internet, etc...

2 comentarii:

  1. Gata, am inceput pregatirile pentru drum, sa fiu primul care ajunge la fest. Punem gumele de iarna ca trebuie sa trecem muntii sa nu avem surprize.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello Opel- Friends in Romania,
    I heard about your event in 2019.
    In case this is also open for Opel drivers from Germany please send me details (in English)

    Drum bun and greetings,
    Alex
    LLosch9261@gmail.com

    RăspundețiȘtergere