joi, 18 august 2016

FelixOpel 2016

Si a venit anul aniversar. Al zecelea.
Da, in acest an am ajuns la a zecea editie a FelixOpel, intalnirea nationala a pasionatilor Opel.
Locul desfasurarii evenimentului este acelasi, statiunea Baile Felix si municipiul Oradea.
Perioada evenimentului este 29.09.2016 – 02.10.2016.

Organizatorul acestei intalniri este subsemnatul, sprijinit ca de obicei de cei mai inimosi dintre bihoreni si de foarte multi dintre participanti.
Principala atractie in program este piscina cu apa termala. In rest, masini, mestereala la/in/pe sub ele, cateva concursuri auto, putin turism, foarte multa socializare si distractie cat incape.
Ziua cea mai plina o sa fie sambata 1 octombrie 2016. O sa plecam de dimineata, in coloana, pana la parcarea unde vom avea activitatile programate.
Ce o sa facem acolo?
O sa incepem cu o sigla Opel din masinile Opel participante la eveniment, sigla pe care o vom fotografia/filma din toate unghiurile, inclusiv aerian.
O sa avem concursuri de indemanare cu autoturismele proprii. Ca o noutate, in acest an am programat un concurs de indemanare cu masini radiocomandate.
Pregatim si in acest an un concurs « Opel Limbo Car ». Adica o sa vedem care este cea mai joasa masina.
O sa ne potolim foamea cu mancare specifica zonei : o slanina fripta o mancare la ceaun, ambele gustoase si consistente, dupa cum ati putut constata si anii trecuti.
Intre timp, o sa incercam sa profitam de multitudinea de modele de Opel prezente si o sa facem fotografii tematice cu masinile, in diferite ipostaze.
La final, tot acolo la parcare o sa facem premierea castigatorilor la concursuri.
La finalul zilei, tot in coloana, o sa ne reintoarcem la Baile Felix. Ne vom reuni la piscina Complexului Verdi, unde vom aduce tortul traditional dupa care vom ramane la piscina, fiecare dupa puteri si rezistenta.

Pentru celelalte zile, pregatim mai multe activitati. Lista este perfectibila (apreciem orice sugestie si in masura in care putem, o sa o punem in aplicare):
- vom continua traditia atelierelor tehnice. Adica, oricine se pricepe sa mestereasca una-alta, are ocazia sa ajute cativa colegi cu rezolvarea problemelor pe care le stapaneste. Sper sa putem face si in acest an verificari de rutina a uleiului, antigelului, lichidului de frana, a acumulatorului, luminilor, etc... Sper sa avem si niste scule de diagnoza pentru citit/sters erori;
- o sa avem si anul acesta cunoscutul simulator de accidente. Pentru cine nu stie, simuleaza un impact la aproximativ 50km/h. Si da de gandit acelora dintre voi care uneori urcati la volan cu prea mult entuziasm ;
- pentru amatorii de turism, putem organiza mici tururi la obiectivele turistice din zona. O sa revin cu o postare separata, cu obiectivele turistice din zona. In acest an, Oradea are foarte multe obiective de aratat, avand in vedere ca au fost finalizate multe lucrari de constructie si/sau de reabilitare. La nevoie, rezolvam cumva si vizite la obiectivele turistice mai indepartate ;

Aduceti cu voi tot ce aveti pentru fotografiat si filmat. Ar fi pacat sa nu imortalizati cat mai multe momente de la Fest. Nu uitati de mingi pentru meciurile de polo.
Faceti-va masinile frumoase, pregatiti costumele de baie, halatele, slapii si materia prima pentru gratare.

Si acum, referitor la spatiile de cazare :
In acest moment ne asteapta un numar de 78 de spatii de cazare la Complexul Verdi, Pensiunea Noblesse si la Pensiunea Carmena. In masura in care mai este nevoie, mai gasim locuri suplimentare la alte pensiuni.
Pentru a rezerva o camera in vederea participarii la FelixOpel 2016, va rog sa trimiteti un e-mail la adresa « felixopel@gmail.com » cu cat mai multe detalii pe care le considerati necesare. Foarte importante din punctul meu de vedere ar fi urmatoarele : user-ul vostru de pe forum, numele si prenumele, numarul de persoane, un numar de telefon de contact, data sosirii la Felix, data plecarii de la Felix, modelul de Opel cu care veniti (de ex, Opel Astra F).

Pasionatii Opel care vor sa participe la intalnirea noastra dar au variante proprii de cazare (alte hoteluri/pensiuni, la rude, la prieteni din zona, etc...), nu sunt obligati sa se cazeze la locatiile noastre, dar obligtoriu trebuie sa ma anunte prin e-mail ca vor participa. In calitate de organizator, trebuie sa am cunostinta despre toti participantii. Informatiile personale necesare pentru desfasurarea acestui Fest nu vor fi folosite in alte scopuri.

La sosirea la Baile Felix, toti participantii vor primi un ecuson si o diploma de participare, documente care o sa confirme calitatea de participant la Fest.

Haideti sa facem si in acest an, o noua intalnire reusita. Astept mailurile voastre pentru rezervarea cazarii. Intre timp, pregatiti-va Opelurile si costumele de baie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu