marți, 9 noiembrie 2010

FelixOpel editia a IV-a, "111 ani de Opel", 04-07.11.2010

Tocmai s-a incheiat o nouă întâlnire naţională a pasionaţilor de automobile Opel, reuniţi în principal pe forumul www.ClubOpel.com.
 Denumit FelixOpel, evenimentul a ajuns deja la a patra ediţie. Ediţia din acest an s-a derulat sub sloganul “111 ani de Opel”, în acord cu aniversarea din acest an a mărcii Opel şi s-a desfăşurat în perioada 04-07 noiembrie 2010.
Au participat peste 200 de persoane, adulţi şi copii, cu 85 de autoturisme Opel din 22 de judeţe ale României. Participanţii la întâlnire au fost cazaţi la Complexul Verdi, Pensiunea Carmena, Pensiunea 1 Mai şi Pensiunea Savy. S-a profitat din plin de timpul frumos şi de apa termală de la Felix. S-a meşterit pe la maşini, s-a făcut schimb de experienţă. S-au făcut grătare, mititei, etc... Au fost facute vizite la câteva obiective turistice din judeţul Bihor, cum ar fi : Lacurile cu nuferi din Băile Felix, Biserica cu Lună, Cetatea Oradea, Ciuperca, Peştera Urşilor, Muzeul Flutur. Câţiva au reuşit să ajungă inclusiv la cimitirul vesel de la Săpânţa. La venirea la Felix, foarte multi participanţi, ajutaţi de colegii noştri din judeţul Cluj au vizitat frumoasa salină Turda.
Ne-a făcut plăcere să ne reîntâlnim vechi prieteni, să ne facem prieteni noi, sa ne revedem maşinile, să aflăm noutăţi din toate colţurile ţării.
În spiritul tradiţiei din fiecare an, am fost primiţi într-o scurtă vizită la Opel West Oradea, reprezentanţa locala a mărcii Opel şi în acelaşi timp, punct de referinţă pe harta Opel a României. Ne-au fost prezentate maşinile din showroom, cu o sumedenie de informaţii privind achiziţionarea de maşini Opel. Ne-a fost prezentat un impresionant panou cu istoria marcii Opel, la 111 ani de existenţă. De la magazinul de piese, au fost achiziţionate tot felul de accesorii care ajung mai greu in alte colţuri de ţară. În service-ul Opel West  au fost făcute operaţii minimale la maşini. Verificat baterie, antigel, lichid de frână, lumini, etc..., operaţii necesare înainte de venirea iernii.
În parcarea de la Complexul Verdi, simulatorul de accidente pus la dispoziţie de Scoala Auto West, a avut rolul de a ne păstra trează atenţia şi responsabilitatea la volan. De altfel, am mai avut la dispoziţie două perechi de ochelari care simulau starea de ebrietate. Şi acestea pentru a atrage încă o dată  atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă alcoolul la volan.
În după-amiaza zilei de sâmbătă, participanţii la FelixOpel ediţia a IV-a au realizat din 50 de maşini Opel o imensă siglă a mărcii Opel. S-a muncit cam trei ore la realizarea siglei, dar satisfacţia reuşitei a fost deplină. În mod sigur, ne vom aduce aminte cu drag de acest moment.
Sâmbătă seara, la cina festivă de la Restaurantul Verdi, după tot felul de bunătăţi, ne-am delectat cu două imense şi delicioase torturi, dedicate evenimentului.
A fost o atmosferă extraordinară, un eveniment tot mai apreciat de la an la an. Sperăm ca anul viitor să fie şi mai bine.
Postez mai jos un filmulet facut de prietenul nostru Gutenberg, caruia ii multumesc pentru aportul adus la ceea ce inseamna azi FelixOpel.
http://www.youtube.com/watch?v=PsaRSCvptkY&feature=player_embedded#at=18

2 comentarii:

  1. E laudabil ca pasiunea pentru masina sa aduca la un loc atatea persoane din toate colturile tarii. Felicitari organizatorilor si la cat mai multe astfel de initiative!

    ps: Cred ca si alte marci ar putea lua un exemplu de la voi.

    Asfalt uscat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem prieteni fani ai altor mărci. Şi colaborăm atât cât putem.

    RăspundețiȘtergere